L'última llum de dia

Moltes vegades a la vida, tot depèn d'estar al lloc adequat i en el moment precís. Quan consegueixes veure espectacles al pondre's al sol com aquest, i en un lloc tant bonic com és savassona, aquesta afirmació pren encara més sentit. Si a més pots estar acompanyat d'una persona especial per compartir-ho, ja no es pot demanar res més.

Mulla'm




Seguïnt amb els experiments amb flashos, (i els experiments amb la Núria esta clar...) vaig ajuntar la pluja, la model, un parell de flashos, unes bosses de plàstic i "precinto" a veure que sortia de tot plegat.

Flashos i ordi

Després del curs de iluminació del centre civic, el taller de Vilassar i el de strobist a Barcelona, per fi m'he pogut posar a experimentar amb els flashos, els paraigues i tota la pesca. Gràcies sobretot a la Núria que va tenir la paciència d'aguantar les poses i el fotògraf. Algú dira que es nota molt que és llum artificial, altres els hi agradarà. Jo de moment no busco un objectiu concret sino simplement que m'agradi el resultat final. Per tant si algú te algun comentari a fer, serà benvingut!

Colors de primavera

Una petita composició amb els colors que ens dona la vegetació, començant per la tija que les sosté, fins arribar a la flor que els dona bellesa.

Curs de retrat CCVIC

Aquests últimes setmanes he estat fent un curs de retrat i il·luminació, dins de la oferta de cursos i tallers que ofereixen els centres civics de Vic durant tot l'any. Com a pràctica final, teniem la tasca de fer-nos un autoretrat, utilitzant alguna de les coses que havíem après durant el curs. Doncs ahir m'avisaven de que dins de la selecció de fotos que havien triat per posar al blog del centre cívic hi ha el meu autoretrat, gràcies per avisar Laura! Aquí us el deixo, juntament amb un enllaç a l'entrada del blog del centre cívic on hi ha la resta de les fotografies.



Blog CC Santa Anna

Inspiració blanca

Com alguns dels que em coneixeu ja sabeu, esperava que nevés algun dia per poder sortir a tirar fotos amb el paisatje nevat. Doncs bé el dia 8 de març els meus desitjos es van complir, i aquí teniu una petita mostra del resultat, espero que us agradi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    

Natura atrapada

Algunes de les formes curioses que pot agafar l'aigua amb les temperatures d'aquests dies, vist prop de Collformic

El millor amic de l'home




Tres Portes

Tres portes, tres moments en el temps

L'il·lusió

Aturar el temps

Mirant com es fa de nit arran de mar, els ulls tot i acostumar-se a la foscor ja pràcticament no veuen res. Però la càmera..., la càmera pot veure més enllà!

Pinzellades de finals de tardor




Canon 450D
Objectiu Canon 50mm 1.4

Vigilants de la nit i el dia

A vegades els veiem, a vegades no els deixen veure, però sempre estàn allà...



Obertura f/6.3
Exposició 1/25

Obertura f/5.0
Exposició 1/1000
Canon 450D
Objectiu Tamron 18-270

Cargols amb tomàquet (Mmm?)






Canon 450D
Objectiu Tamron 18-270
Exposició 1/2000
Obertura f/6,3
ISO 100

33 Km davant meu

Començant a pujar la falda del Matagalls, tot un camí per fer encara. Els peus no fan mal, les cames no fan mal, potser només la son fa una mica de mal, sort que això és cura ràpid. 33 Km per endavant, 33 pals queden plasmats a la fotografia. Casualitat?



Sony DSC-T77
Obertura f/5,6
Exposició 1/800
ISO 80